Női alsónemű fajták – a legnépszerűbb stílusok bemutatása

A női alsónemű fajták között manapság óriási választékkal találkozunk, bárki könnyedén megtalálhatja az egyéniségéhez leginkább illő fehérneműt. A legnépszerűbb stílusok között a női tanga, a francia bugyi, lézervágott bugyi, női boxer egyaránt képviselteti magát a hölgyek – és a férfiak – nagy örömére. Rögös út vezetett az elmúlt évszázadokban a manapság elterjedt női bugyi fajták kialakulásához, mely úton a fő motiváció a funkcionalitás mellett a kényelem, a későbbiekben pedig a nőiesség kiemelése (is) volt.

Női alsónemű fajták

A hölgyek bármilyen alkalomra és eltérő testalkatra is megtalálhatják a tökéletes bugyit. Ez nemcsak kényelmes számukra, de mutatós és a lehető legjobban kiemeli nőies adottságaikat.

A legnépszerűbb női alsónemű fajták között a klasszikus bugyi, francia bugyi, brazil bugyi, tanga bugyi, női boxer és a string ismert, ez utóbbi a tanga merészebb változata, melynél hátul mindössze egy vékony zsinór húzódik a farpofák között. Bár igen szexi ez a női bugyi, más típusoktól elmaradhat a komfortja, ezért kevés hölgy viseli mindennap. Elsősorban randibugyiként funkcionál.

Bevezetés a női alsónemű világába

A régi korokban nem volt mindig elterjedt a női alsónemű viselése, ha pedig viseltek is valamilyen alsó ruházatot, az nagyon messze állt a ma ismert és népszerű bugyiktól.

Az első női fehérneműk két lábszárral rendelkeztek, deréknál összevarrva, előtte pedig a férfiak és hölgyek körében is hálóruhához hasonlító alsónemű viselet volt elterjedt.

A 19. század végéig lényegében ezek a „gatyaszerű” holmik jelentették a női alsóneműket, majd kezdtek rövidülni, egyre inkább térd fölé érni.

A szár nélküli bugyik 1940-es években kezdtek teret nyerni, a mai bugyik elődjei pedig az 1990-es évektől indultak hódító útjukra.

Női bugyi fajták sokszínűsége

A női bugyik választéka manapság óriási, színben és fazonban egyaránt. A női bugyi fajták között sokáig a hagyományos női bugyi és a női tanga hódított, de ma már a francia bugyik és a lézervágott bugyik is hasonlóan népszerűek.

Női alsónemű fajták - Női bugyi
Női alsónemű fajták – Női bugyi

Hogyan válasszunk női alsóneműt

Női alsónemű választásánál vegyük figyelembe, hogy ezek elsősorban funkcionális ruhadarabok, a nemi szervek védelme az egyik fő feladatuk.

Ezért nagyon fontos, hogy megfelelő méretű női alsóneműt válasszunk és természetes, jól szellőző anyagból.

Nem jó, ha szorít a bugyi, és az sem előnyös, ha túl bő.

Sportoláshoz ajánlott speciális anyagból készült női alsót válasszunk, melyek nem csúsznak, kellően rugalmasak és nem szívják be az izzadságot.

Francia bugyi – Elegancia és kényelem egyben

A francia bugyi mondhatjuk, hogy megtestesíti az eleganciát és kényelmet is egyben. Csípőig ér, elöl a köldöknél enyhén lefelé ívelt a szabása, a fenék alsó részeit szabadon hagyja. A francia bugyit kedvelő hölgyek számára fontos a kifinomult stílus, az elegáns megjelenés, a mindennapos komfort.

Női tanga – Szexi és praktikus

A női tanga szexi és praktikus. Sokan tartanak tőle, hogy egészségügyi szempontból nem előnyös, de különböző kutatások alátámasztották, hogy ez nem így van. Egy minőségi tanga ugyanúgy képes ellátni a feladatát, mint bármely más fazonú bugyi.

A női tanga a feneket szabadon hagyja, apró, háromszög alakú anyag húzódik meg a két fenékdomborulat közben. A tangák között csipkés tanga, féltanga, lézervágott tanga és egyéb tanga típusok is fellelhetőek a hölgyek eltérő igényeinek megfelelően.

Lézervágott bugyi – Modern technológia a divat szolgálatában

A lézervágott bugyik modern technológiával, varratok helyett lézertechnológiával készülnek. Más néven varrásmentes bugyinak is nevezik ezeket, kényelmesek, testhez simulóak, és láthatatlan széleiknek köszönhetően szorosabb ruhák alatt is helytállnak.

Női boxer – Kényelem és stílus

A női boxer bugyik fiatalosak, stílusosak és rendkívül kényelmesek. Vannak, akik mindennap viselik, míg mások elsősorban sportoláshoz, kerékpározáshoz vagy alváshoz.

A női bugyi fajták színes választéka lehetőséget teremt, hogy mindenki a saját stílusához, saját egyéniségéhez és az öltözködéséhez, speciális igényeihez leginkább megfelelő női alsóneműt viseljen!

Egy tökéletes női bugyi kiemeli a viselője adottságait, hozzáad a nőiességéhez, miközben mindennap ellátja elvárt funkcióját.